30-årsinsamling

Sam-Hjälps jubileumsår 2020 blev inte riktigt som vi hade tänkt oss. Sam-Hjälps 30 år skulle firas med flera evenemang, aktiviteter och insamlingar men tyvärr blev det inte så. Men likväl finns behoven kvar – och är nu ännu större. Vi fortsätter med vår insamling under 2021 och vill du ge en gåva för 30 välsignade år så är vi mycket tacksamma.

Gåvorna i jubileumsinsamlingen kommer att gå till ett arbete i Rumänien som drivs av hjälporganisationen Somebody Cares. Den arbetar i tre mycket fattiga byar i Pauleascadalen norr om staden Pitesti. I en av byarna finns ett uppbyggt center vars verksamhet riktar sig till alla åldrar, alltifrån att besöka nyfödda och ge råd till nyförlösta mödrar till att ge äldre och ensamma en hjälpande hand.

Under de 18 år som Somebody Cares har funnits har de byggt upp ett stort förtroende och gett ett stort antal människor stöd och hjälp. För att kunna hjälpa ännu fler människor pågår nu uppbyggnad av ett center i den andra byn. Projektets mål och innehåll är att erbjuda läxhjälp för barn, en varm måltid varje dag och att stötta elever i att slutföra skolan för att få jobb. Målgruppen är fattiga familjer från byn. De flesta är romer.

Ge din gåva för att hjälpa en medmänniska och som ett tack för trettio välsignade år med många mäktiga under! Ge med glädje!

Swish 900 34 19
Bankgiro 900-3419
Märk gåvan ”Sam-Hjälp 30 år”

Du kan även köpa gåvobevis ”Sam-Hjälp 30 år” i gåvoshopen. https://samhjalp.se/gavoshop/
Close Bitnami banner
Bitnami