30-årsinsamling

SAM-HJÄLP FYLLER 30 ÅR! Och det tänker vi fira hela året! Vi har startat en jubileumsinsamling där målet är 300 000 kr extra i gåvor.

Gåvorna i jubileumsinsamlingen kommer att gå till ett arbete i Rumänien som drivs av hjälporganisationen Somebody Cares. Den arbetar i tre mycket fattiga byar i Pauleascadalen norr om staden Pitesti. I en av byarna finns ett uppbyggt center vars verksamhet riktar sig till alla åldrar, alltifrån att besöka nyfödda och ge råd till nyförlösta mödrar till att ge äldre och ensamma en hjälpande hand.

Under de 18 år som Somebody Cares har funnits har de byggt upp ett stort förtroende och gett ett stort antal människor stöd och hjälp. För att kunna hjälpa ännu fler människor pågår nu uppbyggnad av ett center i den andra byn. Projektets mål och innehåll är att erbjuda läxhjälp för barn, en varm måltid varje dag och att stötta elever i att slutföra skolan för att få jobb. Målgruppen är fattiga familjer från byn. De flesta är romer.

Ge din gåva för att hjälpa en medmänniska och som ett tack för trettio välsignade år med många mäktiga under! Ge med glädje!

Swish 900 34 19
Bankgiro 900-3419
Märk gåvan “Sam-Hjälp 30 år”

Close Bitnami banner
Bitnami