Stöd oss

Snabbgåva

Stötta vårt arbete där det bäst behövs

Bli fadder

SONY DSC

Bli fadder! En möjlighet att göra skillnad på lång sikt. Hur stor summan ska vara varje månad väljer du själv. Vi lovar att förvalta den på bästa möjliga sätt. Tack för din gåva!

Gåvogram

Här kan du ge en gåva och skapa ett gåvogram och ge bort till vänner och bekanta. Tack för din gåva, du är med i arbetet att göra världen till en bättre plats.

Särskilt ändamål

DSC_1523 (kopia)

Vill du ge till något särskilt ändamål som du brinner extra för. Ett land eller ett projekt. Ge en snabbgåva under respektive land eller projekt. Tack för din gåva!

Arv och testamente

DSC_0187 (kopia)

Genom ett testamente kan din innersta vilja bli till stor betydelse också efter din död. Ditt testamente kan bli livsförvandlande och bli långvarig hjälp. Låt ditt livsverk gå vidare!

Aktiegåva

nedladdning (1)

Använd aktieutdelning på ett klokt sätt – ge den till Sam-Hjälp. När du skänker din aktieutdelning behöver du inte betala kapitalskatt på utdelningen.

Företagsgåva

nedladdning

En företagsgåva är ett enkelt sätt för ditt företag att göra skillnad. Var med i kampen mot fattigdom i Östeuropa med Ert företag. Tack för Er gåva!

Swish

Swish 300x300

Vill du ge en snabbgåva via Swish. Använd Swish-applikationen i din mobil och gör ett bidrag till nummer: 123 900 34 19. Tack för din gåva!

Bankgiro

Vill du ge en gåva via Bankgiro. Gör en insättning på vårt bankgiro 900-3419. Tack att du är med och hjälper oss i kampen mot fattigdom!

Starta insamling

SONY DSC

Att starta en egen insamling för att bekämpa fattigdom i östra Europa är ett roligt och engagerande sätt att bidra. Gör det till födelsedagen, bröllopet, dopet, scoutlägret, studenten eller bara för att du vill hjälpa.

Bli medlem

Kenneth Medlemskap

Sam-Hjälp är en förening med medlemmar. Den som stödjer Sam-Hjälps ändamål och som betalar medlemsavgiften som är 150:-/år är medlem. Kontakta oss om har övriga frågor kring detta.

Boka oss

IMG_4423

För Sam-Hjälp känns det angeläget att få berätta om hjälpinsatser i våra olika mottagarländer. Det finns många spännande historier från vårt intressanta arbete både i Sverige men också i andra kulturer.

Klädinsamling

Lettland butik DSC_0907

Ordna gärna en klädinsamling i samarbete med Sam-Hjälp där du finns. Det är många församlingar som gör klädinsamlingar men det kan lika gärna skolan, idrottsklubben, syjuntan, på jobbet eller privat hemma i garaget.

Close Bitnami banner
Bitnami