Hjälpsändningar

Under ett år skickar Sam-Hjälp ca 30 långtradare fullastade med användbart material till mycket utsatta familjer, äldre, funktionsnedsatta m.fl. Materialet består av skänkta gåvor från privatpersoner och företag som kläder, skor, textilier, möbler, hjälpmedel och mycket annat. Vi har genom åren även skickat många ambulanser och även brandbilar.

Sam-Hjälps grundregel är att i första hand samarbeta med en kristen organisation eller en lokal församling i respektive land. Genom årens lopp har detta koncept visat sig effektivt där Sam-Hjälp kan bistå med materiella och ekonomiska resurser och den lokala organisationen får redskap för att kunna lindra nöden.

Hör av dig till oss om du har grejer som du vill bli av med och som kan göra livet bättre för någon annan. Privatperson eller företag. Välkommen!

”Sam-Hjälp har skickat massor med hjälpsändningar till oss. Vi samarbetar med socialen och många andra organisationer, ålderdomshem, barnhem mm. Inte bara i staden, utan förorter också, så alla har fått hjälp av er. Vi tackar er så mycket, så mycket! Skulle önska att många andra som skulle få berätta mer om det ni gör. Önskar er Guds största välsignelse!”

Ge en gåva till våra hjälpsändningar

Ditt bidrag gör skillnad!

Close Bitnami banner
Bitnami