Hjälpsändningar

Under ett år skickar Sam-Hjälp ca 30 långtradare fullastade med användbart material till olika samarbetsorganisationer i Östeuropa. Biståndet går till mycket utsatta familjer, äldre, funktionsnedsatta, sjukhus, skolor och andra institutioner. Materialet består av skänkta gåvor från privatpersoner och företag. Det kan vara kläder, skor, textilier, möbler, hjälpmedel, utrustning till sjukhus, byggmaterial, kaminer och mycket annat. Vi har genom åren även skickat många ambulanser och flera brandbilar.

Sam-Hjälps grundregel är att i första hand samarbeta med en kristen organisation eller en lokal församling i respektive land. Genom årens lopp har detta koncept visat sig effektivt där Sam-Hjälp kan bistå med materiella och ekonomiska resurser och den lokala organisationen får redskap och utökade möjligheter för att lindra nöden.

Hör av dig till oss om du har material som du vill bli av med och som kan göra livet bättre för någon annan. Privatperson eller företag. Välkommen!

”Sam-Hjälp har skickat otroligt många hjälpsändningar till oss. Vi samarbetar med socialen och många andra organisationer, ålderdomshem, barnhem mm. Inte bara i staden, utan förorter också, så alla har fått hjälp av er. Vi tackar er så mycket, så mycket! Önskar er Guds största välsignelse!”

Ge en gåva till våra hjälpsändningar

Ditt bidrag gör skillnad!

Close Bitnami banner
Bitnami